Monday, April 23, 2007

Officemate, et mysterium

Mange har spurgt mig om ham, jeg nævner i min billedbeskrivelse og kalder ham ”officemate”. Nysgerrigheden er tydeligvis forårsaget af ren sprogforbistring, idet en del mennesker tror, at det hedder officemaid, som lyder nærmest som en slags tjenestepige eller en jomfru, ungmø - oversat fra engelsk - som personen absolut ikke er (tror jeg). Han er en, jeg deler kontoret med. Han hedder Stig og har vundet skønhedskonkurrencen for mandlige medarbejdere i 2003, blev flot nr. 4 i 2005 og blev Mister Rambøll (det hedder firmaet vi er anast i) igen i år. Her er et par billeder af Stig taget under konkurrencen:
....og et til, taget i en sk. arbejdssituationStig er allertides officemate, altid meget venlig og hjælpsom og altid i godt humør.
Når han ikke overarbejder så padler (sorry, det hedder jo at ro) han året rundt i en havkajak...og kan lave en grønlændervending - som Kim Larsen synger om - eller to.

Så er han vinterbader og har en Land Rover som hen kører til Back 2 the USSR og tilbage til the DK. Se de barske omgivelser


men humøret fejler ikke noget

Det bliver bare skide dyrt med bilvask bagefter...
Bemærk det elektrisk spil monteret forrest. Dimsedutten er for at bilen kan trække sig selv op fra fx en mudderpøl el., eller trække andre op. Det ser blæret ud, men er fantastisk effektivt. Jeg har været med Stig til en Land Rover træf på Høvelte kasserne område, med en terrænkørsel øvebane, og der kunne vi redde os fra vanskeligheder og har hjulpet andre med at komme op af vandhuller. Rene drengerøveløjer.
Stig har, som sagt været på en 2 måneders tur gennem Rusland i Land Rover'en og har lært lidt sproget, så vi hilser hinanden om morgenen når vi kommer på arbejde med "Sdrastvujtje dorogij tovaristch... ".
Stig er også en globtrotter. Har været i Kina og Tibet sidste sommer.
Og dygtig håndværker, automekaniker og fotograf. Og en god ven.

3 comments:

Stig Møller said...

Hej Jerzy,

Den er da bare helt i vinkel - SUPER :-)

Jeg bliver helt blød i knæene når jeg læser det.

Stor Kajak-hilsen fra

Stig (The officemate)

Lars_BA said...

Hej

I (Stig) er da for stygge - det er jo bare vellignende fotos af Stig fra en hvilken som helst morgenstund!!!! Skulle det virkelig give ham præmier??

Flot historie!

Jerzys said...

Hola Lars
Det er for svedigt at se frisk ud, når man er et klasse A menneske, som Stig er. Vores skønhedskonkurrencer foregår jo kl. 6:30 om morgen. That's why.
Det her er Virum og DK og ikke f..
Buenos Aires.

Jeg ku' tænke mig at se hvordan du ser ud ude i det argentinske pampas.
/Jerzy
PS. Læg mærke til, at Stig har jakke på. Det skyldes at jeg har åbnet alle vinduer så temperaturen er omkring absolut nulpunkt (-273 gr. Celcius)