Disse er
- en dåse hakkede tomater
- et lille løg, finthakket
- 2-3 fed hvidløg, finthakkede
- 1 dåse sardiner i olie (uden olie)
- nogle hakkede blade frisk, jeg gentager, frisk salvie
- 2-3 tørrede chili uden kerner, hakkede
- 1-2 håndfulde sorte, bitre oliven uden sten, hakkede
- lidt olivenolie
- pasta af den type som kan opsamle saucen fx gnocchi (read my lips: njåkki)
Steg løg i olie på en (sautere)pande, tilsæt chili og hvidløg, så fiskene, salvie og de sorte oliven.
Skru lidt op for varmen og lad det stege i nogle minutter.
Tilsæt tomaterne og kog igennem 5-10 minutter.
Kog pasta som du plejer eller som jeg plejer her. Bland den varme sauce i pastaen.Spis med god appetit.
Hurtig, billig og nemt. En ret man laver en dag, man kommer fra arbejde eller stranden og ikke kan finde sin indre Claus Meyer.
Tak til Thomas og Andreas Harder.
PS. Næst efter diskussioner om tåbelige fodboldhistorier, hader jeg den frygtlige varme vi har her i landet. Det er garanteret resultatet af kogning af for meget pastaretter på fossile brændstoffer.
1 comment:
Ja, formentlig sa det er
Post a Comment