Wednesday, March 7, 2007

Jerzys fornemmelse for blog

Det er Birthes skyld, at nettet (world wide wait) fra i dag bliver overbelastet og sandsynligvis vil gå ned på grund af mine udfoldelser.
Lad os se.

Det startede naturligvis - for ind4oståede - med mad. Jeg var på jagt efter en opskrift og så fald jeg over en overcool blog udgivet af Birthe.
Den er så flot og inspirerende, at (næsten) alle kogebøger kan bare være misunderlige. Og så skriver Birthe klart, fjelftir sprog. Sagde første generations dansker. Plus de flotte og illustrative pix (mon det er en pleonasm?) til opskrifterne. ..and Oscar goes to... Birthe.

Det er mit gæt, at bloggen her bliver en god blanding af ting der optager mig dagligt, især efter fyreaften, men også ofte inden. Jeg har fået et digikammera til min 60 års fødselsdag - det var altså 5. december 2006, ældre er jeg ikke - og har tænk mig at smække mange pix her.
Disse linjer er bare prøvetest (bemærk pleoanosmen) af bloggens funktioner.
Så jeg slutter her. Roger & over.

2 comments:

Newyorkerbyheart said...

Hej Jerzy!!

Tillykke med bloggen!!! Jeg glæder mig helt vildt til at følge den. Os "foodies" må stå sammen - jeg skynder mig at tilføje dig til min linkliste.

Mange hilsner
Birthe (Newyorkerbyheart)

Jerzys said...

Hej og 1000 tak.
Så nu er der ikke mere tid til andet ;)
Jo. Jeg glæder mig også til at komme af med min fordomme og fortælle om mine favoriter inden for anything. Og at for respons.
Det er sundt siger shrinks.

/Jerzy